Class Schedule  

 

Regular Bell Schedule

Clubs          7:15 – 7:40

1st –     7:45-8:38 – 53 minutes (account for announcements)

2nd –    8:43-9:33 – 50 minutes

3rd –     9:38-10:28 – 50 minutes

4th –     10:33-11:23 – 50 minutes

5th –     11:28 – 12:52

First lunch          11:28-11:58

Second lunch     11:55-12:25

Third lunch        12:22-12:52

6th -      12:57-1:47 – 50 minutes

7th -      1:52-2:45 – 53 minutes (account for announcements)

>>>>